Is het kopen van seksfilms het waard?

Ja en nee. Mijn antwoord is "het hangt ervan af", maar soms wel. In feite stond ik op het punt om een seksfilm te kopen, ik was toevallig op de verkeerde plaats op het verkeerde moment.

Ik kocht deze seksfilm voor een reden, om dezelfde scène te zien met mijn partner. Ik heb niet eerst kijken omdat ik niet wilde weten, maar ik heb het gekocht omdat ik dacht dat ik iets speciaals mee kon doen. Ik heb het weer een paar keer bekeken. En ik weet nog steeds niet wat ik ermee kan doen. En ik weet dat ik dat niet kan. Naar mijn mening moet een film iets zijn dat een persoon kan kijken zonder gepakt te worden. Ik denk dat het een stuk gevaarlijker is voor iemand om dezelfde film te kijken als een andere persoon. De scène tussen ons is de scène die gedeeld moet worden met je vrienden. We zijn het er allebei over eens en geen van ons vindt het juist om het geheim te houden. Dit is echt interessant, als je het vergelijkt met Ring Ip Camera Video Deurbel 2. Wat we doen, gaat naar het internet om een seksuele film te maken. Dit is logischer dan seksfilm vergelijk. We gaan ons werk op het internet plaatsen. En als we het toch moeten publiceren, laat ons eerst gaan en laat de rest van jullie kijken naar de film, ook! Zo zijn we begonnen.

Dit is wat we doen: we filmen onszelf met seks, naakt. En voor ons is het het moeilijkste. Daarom plaatsen we onszelf niet voor camera's. Er zijn camera's in de kamer, maar als we de seksscène doen, staan we voor de camera. De enige manier waarop we onszelf kunnen filmen zonder onszelf eruit te laten zien als een seksact is door de cameraman zijn camera in de andere kant van ons te laten zetten. De andere manier is om de camera voor ons te maken, maar de lens is te ver weg, en dat betekent dat we ons gevoel van aanraking verliezen. En als de camera te dicht bij ons staat, voelen we geen plezier. Dus ons antwoord is: Als ik in de kamer ben met mijn partner, en we hebben seks, dan maakt het niet uit hoeveel we naar de camera kijken.

Ik begon deze blog in 2003. Ik ben geen sekstherapeut, psycholoog of sekstherapeut en ik ben niet eens een vrouw. Ik ben een schrijver. De naam waarmee ik geboren ben, weet ik. Maar ik ben opgevoed als een man, een jongen. Ik weet niet wat het betekent om een jongen te zijn. Ik ben niet zeker over de term "meisje." Ik weet dat mijn ouders allebei erg van sport hielden. Mijn vader speelde football, en mijn moeder voetbalde.