Contact

Neem contact met mij op

Schrijf me altijd in het Nederlands. Ik spreek vloeiend Engels en dat hoeft ook niet. Dit is de enige manier. Ik lees alle brieven en antwoord niet op iedereen. Je moet me vragen wat je wilt zeggen, anders heb ik geen tijd om je te antwoorden. Als je me anoniem wilt schrijven, stuur me dan geen kopie van je brieven. Ik sta open om te bespreken wat je denkt en wat ik denk van iets. Echter, ik zal niet mijn mening geven over iets, tenzij het is geschreven door u, en alleen dan zal ik reageren. Als je me niet in detail vertellen waar je film over gaat of waar het over gaat, dan moet je bedenken hoe ik de film zie, dus ik hoef de analyse niet te doen. Mijn mening is dat een vrouw die kijkt naar deze films zal moeten veel tijd doorbrengen om te begrijpen wat er gebeurt met haar en over zichzelf.

U mij ook vinden op mijn persoonlijke blog (seksfilmvergelijk-24.nl). Jij bent de eerste die weet wat mijn volgende project is!

Wat zijn mijn servicevoorwaarden?

De volgende servicevoorwaarden zijn van toepassing op de blog. Deze voorwaarden zijn een bindende overeenkomst tussen jou en mij. Daarnaast is de blog eigendom van en wordt beheerd door de fotograaf, Mees. Om mijn andere werken te bekijken, u gerust mijn website bezoeken.

Door gebruik te maken van deze website accepteert en gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Ik mag de website (de website) gebruiken op mijn personal computer. Door een bezoek aan de website ben ik het eens met alle bovenstaande voorwaarden. De site wordt in Nederland gehost door een webhostingbedrijf genaamd SSP Hosting. De site is niet gekoppeld aan, verkocht, gehuurd of gedistribueerd op een server of netwerk van een andere persoon of entiteit. Ik zal het wettelijke recht hebben om de website te downloaden, te kopiëren, te gebruiken, te delen, te posten of uit te zenden met het oog op onderzoek, onderwijs, kritiek, kritiek repertoire, onderwijs of onderzoek.

Onze openingstijden

  • Maandag: 08:15 - 17:30
  • Dinsdag: 08:00 - 18:45
  • Woensdag: 07:30 - 15:30
  • Donderdag: 08:15 - 19:30
  • Vrijdag: 08:00 - 17:15
  • Zaterdag: 06:15 - 16:00
  • Zondag: 07:15 - 19:15