Affiliate Disclaimer

Je moet twee keer nadenken voordat je ervoor kiest om onze website te bezoeken. Lees de volgende informatie zorgvuldig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die u kan veroorzaken door te klikken op een link op deze pagina. Wij nemen geen verantwoordelijkheid als u zonder onze toestemming op een link klikt. Wij behouden ons het recht voor om links te weigeren of ons beleid in de toekomst te wijzigen, in geval van een probleem.

Naar onze mening en naar de mening van'seksfilmvergelijk-24.nl., is het altijd beter om jezelf beschikbaar te stellen aan andere mensen in uw huis. De andere persoon moet je kennen, want het is veel beter om in een nauwe omgeving met iemand. En als je een probleem hebt, moet je weten wat de oplossing is. Je wilt niet opnieuw door hetzelfde probleem gaan, hoe klein het ook is. Dit maakt uw relatie met uw partner een stuk stabieler en het maakt het ook veel gemakkelijker voor u om de hulp die u nodig hebt in een stressvolle situatie te vinden.

Houd er rekening mee dat sommige van deze categorieën een beetje van de "hardcore" dingen kunnen bevatten. Op deze manier bent u van harte welkom om onze site te verkennen met het doel van het kiezen van uw films op basis van uw smaak en uw budget en ook om ons feedback en suggesties. Wij zullen luisteren naar uw opmerkingen. In feite is onze website altijd open voor bezoekers om feedback en suggesties te geven.

Ons bedrijf en haar producten zijn volledig 100% veilig voor alle volwassen doelgroepen. U hebt het recht om te vertrouwen op de juistheid van de informatie die wij verstrekken. Wij verkopen, geven of leveren geen seksspeeltjes of producten. We kunnen echter producten verkopen die beschikbaar zijn op onze website en bij de lokale apotheken, als gevolg van onze activiteiten met derden. De informatie op de website is van volwassen aard en kan thema's voor volwassenen bevatten. We verkopen geen seksspeeltjes aan minderjarigen. Alle productbeschrijvingen zijn gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen met de producten die wij aanbieden.